Veleprodaja

Uz našu bogatu ponudu svježih poslastica u Slatkoj Magiji, preduzeće Algoritam doo nudi i mogućnost veleprodaje sladoleda i zamrznutih kolača. Naša široka paleta proizvoda zadovoljava ukuse svih generacija. Bez obzira da li želite da ponudite naš sladoled u svom restoranu, hotelu ili maloprodajnom objektu, naš tim će Vam pomoći u pronalaženju najboljih proizvoda za Vašu potrebu.

Osim Funky Chunky linije, ponosni smo i na našu HoReCa liniju. Naša posebna linija proizvoda je Funky & Chunky HoReCa. Da bi opravdali ime Funky & Chunky, zadržali smo kompletno istu sladolednu bazu kao i u osnovnoj liniji proizvoda, čime se izdvajamo od svih drugih proizvodjača. Izdvajamo se kvalitetom, sadržajem masti, proteina i savremenih dodataka čak i u ovoj vrsti proizvoda. Namijenjen je lokalima koji u ponudi žele kvalitetniji sladoled i na taj način se diferencirati od brojne konkurencije. Namijenen je i hotelima, hotelskim lancima, koji u svojim barovima, restoranima, baštama i bazenima žele imati kvalitetan sladoled koji će izazvati uzbuđenje i senzaciju konzumenata.

Naša veleprodaja sladoleda i zamrznutih kolača je idealna opcija za hotele, restorane, kafiće, prodavnice i sve druge poslovne subjekte koji traže kvalitetne i ukusne proizvode po povoljnoj cijeni. Naši proizvodi su pripremljeni sa najboljim sastojcima i garantuju svežinu i savršen ukus. Kontaktirajte nas kako bismo vam pomogli da izaberete najbolje proizvode za Vaš posao.

Kontaktirajte nas

Postanite dio naše ukusne priče.

Kontakt

+382 (0)67 335 333

Addresa

Algoritam D.O.O. Nikšićki put bb, Podgorica