O nama

Algoritam doo je preduzeće sa decenijskim iskustvom u proizvodnji i prodaji sladoleda i kolača. Naša proizvodnja se nalazi u Podgorici, u modernom i sertifikovanom objektu koji zauzima preko 2000 m2. Naši proizvodi su prepoznati po kvalitetu i ukusu, a činimo sve da naši finalni proizvodi budu autentični i u funkciji razvoja domaće privrede i preduzetništva.
Za proizvodnju naših sladoleda i kolača koristimo sirovine koje su pretežno lokalnog porijekla, dok se uvozne sirovine koriste samo za one koje se ne proizvode u Crnoj Gori. To nam omogućava da obezbijedimo kvalitetne proizvode, a istovremeno podržavamo domaću ekonomiju.

Naše maloprodajne radnje se nalaze u Podgorici, u tržnom centru Big Fashion, gdje pokrivamo četiri ćoška tržnog centra, kao i u poslastičarnici Slatka Magija na adresi Bulevar Mihaila Lalića. Osim maloprodaje, vršimo i veleprodajnu aktivnost, koja je usmjerena dominatno ka hotelima visoke kategorije. Naša misija je da našim partnerima pojednostavimo nabavku sladoleda i kolača, smanjimo zavisnost od radne snage i obezbijedimo kvalitetan finalni proizvod.

Uvodeći Funky & Chunky liniju sladoleda, napravili smo potpunu novost ne samo na tržištu Crne Gore, već i u našem regionu. Ponosni smo što smo ovako dobru poslasticu uspjeli prenijeti na tržišta regiona bivše Jugoslavije, kao i jednu od zemalja koja je članica Evropske Unije – Hrvatsku. To nas čini dominantnim proizvođačem sladoleda i kolača koji teži da osvoji što više zemalja EU.

U Algoritam doo, konstantno radimo na inovacijama i razvoju novih proizvoda kako bi našim klijentima ponudili samo najbolje. Naš tim stručnjaka, sa velikim iskustvom u industriji slatkiša, posvećen je da osigura da naši proizvodi budu vrhunskog kvaliteta i jedinstvenog ukusa.

Naše lokacije

Slatka magija

Funky Chunky